søndag, 24 juni 2018
Home / barbering / Billige barberblade kan spare dig en hel masse penge

Billige barberblade kan spare dig en hel masse penge

Når drenge og piger begynder at gå i puberteten, så sker der en masse ændringer. Der er mange hormoner, der er skyld i at drengenes stemmer går i overgang og for begge køn, så kommer der noget kropsbehåring frem. Drengene begynder tilmed også at få skæg i ansigtet. Det starter ofte med lidt overskæg og måske nogle hår på hagen. Herefter kommer der nogle bakkenbarter og for nogle udvikler dette sig med tiden til et helt fuldskæg. Det er dog ikke så pænt bare at lade skægget gro som vildt ukrudt og derfor vælger stort set alle da også at barbere det af.

Billige barberblade behøver ikke at betyde en dårligere barbering

Der er mange forskellige måder at barbere sig på. Den traditionelle barbering foregår ved hjælp af noget barbersæbe, der blandes op med noget vand for at skabe skummet. Man blander sæbe og vand med en lille kost af grævlingehår, hvis man vil følge den gode og gammeldags metode. Dette påføres så i et tyndt lag og man barberer herefter skægget væk med en barberkniv. Dette er en rigtig god metode og giver en meget tæt barbering. Der er dog gode grunde til, hvorfor det ikke er fordelagtigt for en selv at gøre. For det første er det omstændigt og det tager lang tid, så lad os kigge på nogle af de andre måder, hvorpå man kan barbere sig.

Man kan også vælge at købe en trimmer eller barbermaskine. Dette er muligvis den hurtigste måde at barbere sig på, men der er dog også nogle ting, der gør, at denne metode ikke altid er den bedste. Dette giver nemlig langt fra en tæt barbering og man vil kunne se stubbe kort tid efter barbering med maskine har taget sted. Så hvordan får man en barbering, der både går hurtigt og er tæt? Her er løsningen, den som langt de fleste danske mænd benytter sig af. Man bruger en færdigkøbt barberskum og nogle billige engangsskrabere.

Billige barberblade kan smides ud uden omtanke

Med den færdigkøbte skum på trykluftflaske slipper man for selv at blande skummet op. Dette sparer man selvfølgelig noget tid på. Hvis man vil have noget af lidt bedre kvalitet, så kan man vælge at købe gelen. Gelen er lidt mere ligesom den traditionelle sæbe og indeholder lidt mere glycerin og fedtstof, der er godt for huden under en barbering. Denne skummer ud på samme tid med, at den bliver påført huden og lægger sig tæt ind blandt skægstubbene. Herefter kan man så barbere sig med en skraber.

Prisen på billige barberblade varierer lidt alt efter, hvor man køber dem. Fælles for dem er det dog, at de koster langt mindre end dem af bedre kvalitet. Der kan være gode grunde til at vælge de billige frem for de dyrere. Selvfølgelig er prisen en afgørende faktor og da de er så billige, så kan man også smide dem ud uden omtanke, når de ikke virker så godt mere.

About Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *