tirsdag, 26 maj 2020
Home / Erhverv / Et mobilabonnement er et godt sted at støtte dit udeboende barn

Et mobilabonnement er et godt sted at støtte dit udeboende barn

For mange unge som flytter hjemmefra gælder det, at det kan være enormt svært for dem at få deres privatøkonomi til at hænge sammen på en god og funktionel måde. Dette skyldes blandt andet, at der pludselig er en masse udgifter der skal betales; ud over huslejen må man ikke glemme licens, forsikring, vand og varme, medlemsskaber af sportsforeninger og ikke mindst et mobilabonnement. Det er mange ting der pludselig skal dækkes af en stram privatøkonomi styret af en SU, og derfor tager rigtigt mange unge studerende da også et arbejde ved siden af. Det kan betyde en masse stress og mindre tid til læsning, og selvom der ikke er noget galt i at have et job og tjene sine egne penge, så kan det være godt med lidt hjælp fra forældrene så de unge ikke føler at verden er ved at falde sammen om ørerne på dem.

Et mobilabonnement er nødvendigt men en udgift

Mange forældre, som ofte har en del bedre styr på økonomien end deres børn, vælger derfor at træde til og tilbyde en hjælpende hånd. Dette kan man typisk gøre ved at tilbyde at dække en af de mange ekstra udgifter – som for eksempel et mobilabonnement. Unge mennesker i dag er afhængige af et abonnement som giver dem mulighed for at ringe til hinanden og sms’e og ikke mindst gå på nettet, og dette kan hurtigt løbe op. Men det er samtidig ikke noget som særligt mange vil nedprioritere, og derfor er det er perfekt sted for forældre at træde til med en hjælpende hånd. Så kan man nemlig også sikre sig, at ens børn har overskud på taletidskortet til at ringe hjem en gang imellem.

Skal dit barn væk fra Danmark i længere tid, så er det også en mulighed at finde et billigt mobilabonnement i det land. Skal dit barn fx til Norge, så er det selvfølgelig Norges billigste mobilabonnement, du skal kigge efter.

About Torben

Check Also

glasuld isolering

Anskaf dig glasuld isolering for at spare på pengene

Når temperaturen falder i det danske landskab, stiger varmeregningerne i hjemme også desværre tilsvarende. Der ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *