onsdag, 27 maj 2020
Home / Kærlighed / Få lidt gang i jeres sexliv

Få lidt gang i jeres sexliv

Når man er i et fast forhold, kan man nogle gange godt komme til at mangle lidt spænding i sexlivet, da det ender med at blive det samme hele tiden. Hvis du og din kæreste mangler lidt ekstra sjov, så kan I overveje mange forskellige ting, som I kan lege med i soveværelset eller uden for soveværelset. I kan for eksempel prøve forskellige sex møbler. Dette er ikke blot møbler, som eksempelvis en sofa. Dette kan være puder, som er formet til bestemte stillinger og som kan hjælpe jer med at holde balancen eller ligge på den helt rigtige måde.

Det kan være en sjov måde at få noget spænding ind i jeres sexliv og I kan på denne måde også prøve mange nye stillinger. Det er altid sjovt at udfordre sig selv og hinanden og prøve noget nyt, som måske er så godt, at det kan prøves igen. I finder kun ud af, hvad I kan lide, hvis I prøver det og det kan være, at det er med til at få jer til at stole mere på hinanden og dermed blive endnu tættere. I kan måske ende med at blive overrasket.

Besøg Lovebuddy.dk og få mere inspiration til de rette sexmøbler.

Prøv de forskellige møbler når I har sex

Der findes mange forskellige møbler, som I kan bruge når I har sex. Hvis I er interesseret i SM og bondage, så findes der også møbler, som tjener dette formål og som kan gøre jeres aften mere spændende og fantasifuld. Her kan I eksempelvis købe en gynge. Denne kan bruges til mange forskellige stillinger og I kan få lov til at udforske sex på en helt ny måde. I kan helt sikkert få en masse sjov med denne, da både manden og kvinden kan få nydelse af at sidde i denne.

Det er muligt, at I ikke er til de forskellige møbler, men I kan gå hen og blive overrasket over hvad I tænder på. Har du en bestemt fantasi, kan du foreslå dette overfor din kæreste og I kan finde ud af, om det er en fantasi, som I deler. Møbler til sex kan være rigtig praktiske, så man kan udforske flere stillinger, men de gør også det at have sex meget sjovere.

Gør jeres aften lidt sjovere

Der er mange møbler, som du og din kæreste kan prøve, hvis I mangler lidt ekstra sjov. De koster ikke ret mange penge, så det skulle gerne være til at komme til. I kan prøve en af puderne til at begynde med. De er lidt mere diskrete, men I kan alligevel prøve en masse forskelligt sammen og se om det er noget for jer. Hvis det er noget for jer, så kan I prøve de andre møbler og dermed lære jer selv og hinanden, bedre at kende. I kan på denne måde også pifte jeres sexliv op og det kan ikke skade, når man har været sammen længe.

About Torben

Check Also

hjerte

Romantiske ideer: planlæg en aften kun for jer to

Hvis du gerne vil gøre noget romantisk for din kæreste, behøver det ikke at være ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *