onsdag, 27 maj 2020
Home / rejse / Find det bedste billige hotel i Berlin

Find det bedste billige hotel i Berlin

Der er rigtig mange hoteller rundt omkring i verden. I de store byer i Europa er der især ekstra mange, fordi der kommer mange turister til byerne hvert år, og de skal have mulighed for at overnatte. Det gælder også i den tyske by Berlin, som mange turister – danskere især – besøger hvert år.

Først og fremmest fordi byen er så tæt på Danmark, så det tager ikke mere end en køretur, så er man dernede. Eller man kan tage med DSB derned, og så behøver man ikke tænke på hverken flybilletter, eller at man selv skal køre.

Derudover koster det netop heller ikke særlig mange penge, fordi turen kan tages med DSB. Så selve billetten derned koster allerede mindre, end hvis du skulle flyve til Paris eller Barcelona, og derfor kan du også kigge på, hvad et hotelværelse i Berlin så må koste.

Sidste men ikke mindst tager mange danskere til Berlin, fordi det bare er en fed by. Der er noget for både unge og ældre, nye oplevelser, museer, caféer og meget mere for enhver smag. Alt i alt er det et besøg værd, hvor du også har mulighed for at finde noget i flere prislejer.

Stræk dit budget

Når du skal finde det rette hotel i Berlin, så kan der være mange faktorer, som spiller ind. Det kan være, I skal være der nogle bestemte dage, det kan være inklusive morgenmad, eller måske er en af jer allergiske – måske har I et barn med. Der kan være mange forudsete og uforudsete ting, som kan skal tage med, når man lejer et hotelværelse.

I disse tilfælde kan det være en god idé at strække sit budget en smule. Selvom man ikke helt har råd, så kan det godt betale sig at lægge 1000 kroner oveni, så I har mulighed for at se, hvad I så kan få af gode værelser på hotel.

Selvom det er lidt mange penge for jeres tur, så kan det være med til at give en bedre oplevelse, f.eks. når I kommer trætte hjem fra en tur i Berlin Zoo og bare vil slappe af, så skal det være en god seng, I kommer hjem til.

Oplev det hemmelige Berlin

En anden mulighed for at finde de billige hoteller i Berlin, er at lede efter de hemmelige dele af byen – og der er mange. Ofte kan man finde nogle gemte skatte, hvor hotellet er superlækkert, men det omkringliggende område er måske ikke lige det fedeste eller tættest på centrum.

Men byer som Berlin gemmer ofte på mange fede steder, hvor der heller ikke er så mange turister, så I nærmest kan få det for jer selv. Og det er værd at tage med, også når I skal booke hotel. På den måde kan I få nogle ekstra fede oplevelser, spise nogle skøre steder og samtidig sove godt og billigt. Især kan det blive rigtig fedt, hvis I tør at opleve byen på egen hånd.

About Torben

Check Also

Thailand

Thailand hitter som feriedestination

Når vinteren nærmer sig med hastige skridt og kulde, slud og blæst begynder at blive ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *