torsdag, 14 november 2019
Home / Fritid / Fiskegrej er og bliver nødvendigt

Fiskegrej er og bliver nødvendigt

Hvis man er trofast fisker, er man også nødt til at have sit fiskegrej i orden. Det bliver umådeligt svært at fiske, hvis man for eksempel ikke har sin tro følgesvend, fiskestangen, ved sin side. Vi har i hvert fald en idé om, at det bliver en smule svært, men hvis man godt kunne bruge en udfordring i sin hverdag, så synes vi bestemt heller ikke, at man skal sætte en stoppe for sig selv.

Med spøgen til side, så vil vi nu gerne introducere dig for nogle af de ting, som vi mener er mest essentielle, når man skal på en lille fisketur med nogle af dem man har kær eller har brug for lidt tid alene.

Varmt tøj ligger også under kategorien fiskegrej

Det kommer sikkert ikke bag på dig, at det kan blive umådelig koldt, når man står i flere timer og fisker. Når du står i en bidende kulde og blæst, er det vigtigt, at man har fået styr på sit fiskegrej, som kan hjælpe dig med at holde dig varm. Hvis du er typen, som netop godt kan finde på at få sat skuden i vandet i løbet ad vinterens kolde måneder, så vil vi altså foreslå, at du går ud og finder dig en rigtig god jakke, som også kommer til at følge dig som trofast fiskegrej. Derudover kunne det også være en god idé hvis du fandt dig et par gode overalls, som selvfølgelig er vandafvisende. Der er mange fiskere, som godt kan lide at stå ude i vandet, så det kunne være smart, hvis du også opdaterede dit fiskegrej med sådan et par – så har du i hvert fald muligheden.
En anden god ting kunne også være et par gode handsker. Det er helt sikkert noget, som du ikke vil fortryde, da det kan blive forfærdelig koldt om fingrene, hvis du står med dem om fiskestangen i flere timer. Hvis du tilføjer et par vandafvisende handsker til dit fiskegrej, vil du slippe for mange timers iskolde og blå fingre.

Fiskegrejet, som ingen fiskere kan undvære

Vi må jo nok indrømme, at når det kommer til fiskegrej, så er der én bestemt ting, som slår den alle – altså ud over fiskestangen. Du får uden tvivl brug for trolling, som kan få dine fisk hen imod dig, så går det altså bare en lille smule hurtigere. Det gode ved disse blink og woblere er, at de lokker fiskene hen imod krogen på din fiskestang. Det ville måske være en god idé at supplere dine blink og woblere med noget fiskemadding, for så bliver det uden tvivl uimodståeligt for fiskene at komme nærmere. På den måde får du også lidt hurtigere noget god mad til aften.

Alt i alt synes vi, at det er en rigtig god idé, hvis man lige gennemtænker, om man har det hele inden man går i gang med den helt store fisketur på en fiskekutter, for det kan altså blive nogle rigtig lange timer, hvis man for eksempelvis står og fryser.

About Torben

Check Also

bunke garn

Hvor kan jeg købe billigt garn?

Flere og flere aftener i de danske hjem bliver brugt med to strikkepinde og en ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *