tirsdag, 16 juli 2019
Home / Skønhed / Forkæl dit hår med argan olie

Forkæl dit hår med argan olie

Måske har du allerede hørt om argan olie, men hvis du ikke har, så er det måske værd at sætte sig lidt ind i. argan olie kan nemlig bruges til utrolig mange forskellige ting, hvilket også er grunden til, at den de seneste år er blevet ganske populær. Olien kommer fra Marokko, hvor det udvindes fra argan træet. Argan olie findes både i en spiselig version og i en kosmetisk version. Hvis du har hørt om olien før, så er det nok den kosmetiske, du har stiftet bekendtskab med.

Argan olie har en helt særlig sammensætning, som gør, at den kan bruges til mange forskellige ting. Den er blandt andet velegnet til at fugte, hele sår, behandling af acne og som anti-age. Det betyder, at du kan finde alt fra body lotion, shampoo, hårkure og andre lignende produkter, som indeholder argan olie. Vær dog opmærksom på, at det er forskelligt, hvor stor koncentrationen af argan olie er i de forskellige produkter.

Brug argan olie til dit hår

Det er helt oplagt at bruge argan olie til hårpleje. Argan olie indeholder essentielle fedtsyrer og E vitamin, og det er med til at tilføre hårstrå, hovedbund og hårsække alt det, de har brug for. Og det er godt for dig, for det betyder nemlig, at det er en god og effektiv måde at pleje sit hår på. Fordelene ved at bruge argan olie er, at det er et naturligt produkt. Hvis det er vigtigt for dig, så vil det være helt oplagt at prøve denne olie.

Andre fordele er, at du kan bruge olien til at reparere og genskabe tørre og ødelagte hårstrå. Så selvom dit hår er blevet skadet, så er det ikke for sent at rette op på det. Med argan olie vil du kunne få et mere fyldigt, stærkt og flot hår. Dit hår vil blive sundt igen, og det vil du også kunne se, når du har brugt produktet i et stykke tid. Det vil selvfølgelig være forskelligt, hvor hurtigt det går. Det afhænger også af, hvor skadet dit hår var, inden du begyndte at bruge argan olie.

Argan olie til både mænd og kvinder

Argan olie er ikke mere velegnet for det ene køn frem for det andet. Det betyder, at både mænd og kvinder kan få meget ud af at bruge argan olie. Både mænd og kvinder kan døje med spaltede spidser eller tør hovedbund og skæl, og her vil begge parter få noget ud af at begynde at bruge argan olie. For både mænd og kvinder gælder det, at du vil få et flottere og mere velplejet hår, hvis du begynder at bruge argan olie.

En anden fordel er også, at du ikke behøver at bruge særlig meget for at opnå et resultat. Faktisk er det vigtigt, at du ikke kommer til at bruge for meget. Dit hår og hovedbund vil nemlig ikke være i stand til at optage det hele, og så bliver håret fedtet og klistret.

About Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *