torsdag, 20 juni 2019
Home / Mad og drikke / Frokostordning

Frokostordning

Virksomheder og andre organisationer der ikke har en fast kantine kan tit drage fordel af en frokostordning. Ordninger som denne sørger for at få leveret et varmt måltid, der er med til at højre moralen og dermed kvaliteten af medarbejderne. Den rigtige frokost er nemlig en rigtig vigtig del af arbejdsdagen. Det er her mange trækker energien til at producere efter middag, og en usund eller manglende frokost kan have store konsekvenser for koncentrationen.

Sundheden i fokus

En frokostordning er som nævnt tit det sunde valg, da mange har svært ved selv at lave en sund og nærende frokost. Ofte er det hurtigt og nemt, når folk selv skal stå for ansvaret, så det er derfor en investering i medarbejderne med en frokostordning. Flere undersøgelser har vist at et reguleret blodsukkerniveau er væsentlig bedre for koncentrationen, og det vil kunne give gladere medarbejdere, der skaber en masse positive effekter. Man skal selvfølgelig tage højde for de forskellige personer der måtte være i virksomheden, og det skal afspejles i en fleksibel og forskelligartet menu, der samtidig giver en mere varieret kost.

Pris på frokostordning

Man tror at en frokostordning er en dyr affære, men faktisk er det oftest et relativt billigt alternativ. Dette skyldes at producenterne kan producere i større portioner, uden at gå på kompromis med kvaliteten, men på den måde lave retterne til noget billigere penge. Derudover er frokostordningen en besparelse på at have en fysisk kantine med køkken, der kræver rengøring og vedligeholdelse, samt at den naturligvis optager plads fra kontor- eller mødelokaler.

Omfanget skal på plads

En frokostordning behøver selvfølgelig ikke være af et kæmpe omfang, men kan i stedet blot være en enkelt aftale på mad ud af huset. På den måde er det meget fleksibelt, selvom der kan være penge at hente på større eller længerevarende aftaler, hvor man vil kunne hente et godt tilbud. Det er selvfølgelig også et fokus for leverandøren at det skal være muligt at bestille til et enkelt møde eller lignende, hvor der er brug for lidt ekstra til at skabe ekstra kvalitet.

Frokostordning er derfor en lille ting, som man kan skrue på, for at give en lang række fordel for medarbejder eller blot til et møde. Det er selvfølgelig vigtigt at finde et område i nærheden af dig, så du er sikker på, at leveringstid og lignende ikke betyder, at maden pludselig er blevet kold. Dernæst skal man selvfølgelig gå efter kvalitet. Vælger man de allerbilligste løsningen, mister man selvfølgelig også nogle af de sundhedsmæssige fordele der er ved store frokostordninger. Man skal derfor holde øje med sundheden i maden og det er selvfølgelig en ting som de fleste vil slå sig op på.

I tilfælde af at der skal ske noget specielt, kan man også bestille en luksusordning der egentlig bare er en frokostordning med lidt ekstra lækkert. Det kan være specielle drikkevarer, kage eller noget helt tredje, der gør mødet lidt mere lækkert.

About Torben

Check Also

slagter

Køb julemaden hos en slagter

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor ved at være tid til ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *