torsdag, 14 november 2019
Home / Fritid / Hvor kan jeg købe billigt garn?

Hvor kan jeg købe billigt garn?

Flere og flere aftener i de danske hjem bliver brugt med to strikkepinde og en garnnøgle i hånden. Flere og flere gaver under træet er bløde, og fyldt med noget som der er strikket hjemmefra. Hver gang der bliver født en lille ny i familien, er der ofte en strikket gave eller to. Derfor er det også mere og mere nødvendigt, at der findes steder, hvor man kan få billigt garn. Og garn til få penge er ikke særlig svært at finde, hvis bare man ved, hvor man skal lede. Der findes en masse sider på nettet, som kan være en stor hjælp, når man er på jagt efter noget billigt garn af ordentlig kvalitet. Herinde kan du få en masse billigt garn, i mange forskellige farver og mærker. Hjemmesiden er rigtig simpel og let at finde rundt i.

Udvælg det rigtige garn

Det første man ser når man kommer ind på siden, er hele venstre side. Det er her du kan vælge og sortere i, hvilket garn du ønsker. Det første du kan justere i, er prisen. Som man ser, rækker prisen for 14 – 58 DKK. Det dyreste garn du kan få, koster altså kun 58 kr. Hvis det ikke er billigt garn, så ved jeg ikke hvad det er. Det næste man kan vælge at justere på, det er brands. Her er der 5 gode mærker at vælge imellem. Har man strikket i lang tid, ved man godt, hvilke mærker man skal vælge. Er man derimod en nybegynder inden for strikkeverdenen, er det nok en god ide at forhøre sig rundt omkring. Enten på nettet, eller hos andre strikkere.

De næste par kriterier er der ikke så meget at vælge mellem. Indholdet kan man vælge akryl uld, strikkefastheden er 24 – 26 masker, og den anbefalede pindestørrelse er 3.00 – 3.50 mm. Så kommer den sidste ting man kan vælge: Tema. Der er masse forskellige temaer at vælge imellem. Baby garn, billigt garn og luksus garn er bare nogle få stykker.
Denne hjemmeside giver altså en perfekt mulighed, til at man kan få lige præcis det garn som man ønsker. Hvis man er i tvivl inden man benytter hjemmesiden, kan man ende med – når man har krydset af i samtlige kriterier – at sidde med en garnnøgle tilbage. Og så har man faktisk brugt hjemmesiden til at finde noget billigt garn for en.

About Torben

Check Also

Fiskegrej er og bliver nødvendigt

Hvis man er trofast fisker, er man også nødt til at have sit fiskegrej i ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *