onsdag, 27 maj 2020
Home / bolig / Lejeboliger væk fra de største byer

Lejeboliger væk fra de største byer

Søger du bolig lidt væk fra de store jyske byer som Århus og Ålborg samtidig med, at du også gerne vil have mest ud af dine penge, er ydrekommunerne et godt sted at lede. Især de mindre populære kommuner. Hvad enten, det er en Lejebolig Randers eller en lejlighed i Bjerringbro, er mulighederne mange. Kommunerne er opmærksomme på, at der skal noget ekstra til, for at tiltrække nye borgere og kommunens tilbud er ofte i top, samtidig med at du boligmæssigt får meget for pengene. Uanset om du kigger efter en lejebolig eller en ejer. En hurtig søgning på internettet viser, at der er et pænt udbud af boliger. Både i hos de almennyttige boligselskaber og hos de private udlejere. Til priser hvor de fleste kan være med. Både som studerende, børnefamilie eller som pensionist.

Lejebolig Randers

Midt i Jylland ligger Randers, en gammel handels- og arbejderby, der har ligget der i de sidste 1000 år. Byen ligger strategisk, hvor Gudenåen møder havet og der er et stort og aktivt liv på havnen. Havnen har dertil mange arbejdspladser.

Sammenlignet med andre byer i området, som Silkeborg og Viborg, får man som borger væsentlig mere for sine penge, når det kommer til bolig, end hvis man vælger en af de andre byer.

Ud over at være en billig by at bo i, er Randers en by, der har et vælg af gode tilbud til sine byboer. De har gode skoler og pasningsmuligheder til børnefamilierne, et vælg af aktivitetstilbud som Randers Regnskov til lidt mere skæve arrangementer, som at blive udnævnt som Star Wars by.

Området omkring Randers tilbyder noget til et hvert temperament, som kanoture langs Gudenåen, vandreture og bakkerne rundt om Randers sikre, at en cykeltur aldrig er kedelig.

Er man mere til at kigge på at andre sveder, er Randers leveringsdygtig i fodbold på eliteplan, samtidig er der høje ambitioner på vegne af håndboldholdene. Både for mænd og kvinder.

Arbejdsmæssigt ligger Randers strategisk godt, tæt på havnen, der har mange ansatte, samt til store anerkendte virksomheder i nærområdet. Samtidig er der ikke langt til Århus, hvad især studerende har fundet ud af.  God infrastruktur og billige lejeboliger er en god kombination.

Lejlighed i Bjerringbro

Bjerringbro ligger ved den naturskønne Gudenå og er et godt alternativ til den pulserende storby. Der er et stærkt handelsliv og der er butikker til en hver smag. Både kendte navne, samt lokale specialbutikker.

Det er relativt nemt at finde en lejlighed i Bjerringbro, viser en søgning på internettet. Hvad enten det er almennyttige boligselskaber eller via private udlejere.

Samtidig er der over 250.000 arbejdspladser i området, der sikre gode karrieremuligheder til enhver. Også for unge der uddanner sig i området, er der tænkt på ved at der er lavet gode aftaler med de omkringliggende virksomheder. Samtidig er der gode skoler og pasningsmuligheder med pasningsgaranti for børnefamilierne.

Området omkring Bjerringbro tilbyder på mange muligheder. Gudenåen er perfekt til en kanotur, en vandretur eller hvis du vil have lidt mere fart på, en cykeltur.

About Torben

Check Also

Vinduer

Muligheden for at finde billige og gode vinduer

Hvis man bor i et hus eller en lejlighed, hvor man i høj grad godt ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *