torsdag, 14 november 2019
Home / Ikke kategoriseret / Linkbuilding i form af søgeoptimering

Linkbuilding i form af søgeoptimering

Når man laver søgeoptimering finder der forskellige måder at gøre dette på og en af dem er linkbuilding.

Linkbuilding er en måde, hvorpå man foretager søgeoptimering

Der er mange aspekter ved søgeoptimering, som er vigtigt at vide og en af dem er linkbuilding (Læs mere her). Denne form for søgeoptimering handler om hvilke links der bliver linket til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Det lyder måske ret nemt for kan man så ikke bare gribe knoglen og give et kald til alle dem man lige kender, som har en hjemmeside og få dem til at linke til ens hjemmeside. Nej, den går ikke. For det handler ikke kun om, at blive linket til, det handler i mindst lige så høj grad om hvem det så er der linker til dig. For hvis du har en hjemmeside hvor du sælger proteinindholdige produkter til folk der træner meget giver det ikke meget mening hvis der er en hjemmeside, som sælger børnetøj som linker til din hjemmeside. Hvis, derimod, der er en hjemmeside som er for sportsfolk, der kan lide at træne sammen i træningscentret og vise store muskler, så giver det god mening, at der er en linkbuilding mellem disse to sider og det kan være gavnligt at blive linket til af sådan en side.

En af de typer søgeoptimering, som man bør betale sig fra er linkbuilding

Nogle få former for søgeoptimering er noget man kan ordne selv og det gælder især hvis der ikke er særlig stor konkurrence på det marked man er indenfor. Det gælder også hvis du har et meget specifikt produkt, at du ikke behøver at tænke så meget over linkbuilding. Men derimod er en form for søgeoptimering, hvor du i høj grad skal have professionel hjælp lige præcis linkbuilding, som netop er noget hvor man skal holde tungen lige i munden og hvor man kan komme i problemer hvis man høster mange links og pludseligt bliver linket meget til af andre søgemaskiner. Noget af det som er en del af linkbuilding er de såkaldte eksterne links, og som man måske kan regne ud fra navnet så er der her tale om de links fra andre sider, der linker til din side.

Betal dig for god linkbuilding og kunder vil strømme til

Måske har du læst om søgeoptimering og linkbuilding på nettet og tænker, at det er piece of cake og noget du sagtens kan finde ud af. Her kunne du dog ikke tage mere fejl for virkeligheden er en helt anden. Der er mange avancerede ting ved søgeoptimering, som man skal have meget erfaring for at vide noget om. Man skal simpelthen være i branchen herfor for at vide det, som er nødvendigt for at få lavet en ordentligt linkbuilding. Noget af det som søgeoptimering handler om er at du får forståelse for de personer og mennesker, som klikker sig ind på din side eller vil vide noget om det produkt, som du sælger. For hvis du går rundt og sælger en bestemt form for høretelefoner og du regner med, at alle dine kunder kommer ind på din side hvis de søger på høretelefoner kan det være, at du tager fejl. For hvem ved om dine kunder måske i virkeligheden i højere grad søger på ordet hovedtelefoner fordi, at det er det, som de tror er det rigtige ord. I så fald får du ikke meget ud af, at have plastret din side til med det førstnævnte ord. Dette er også en del af søgeoptimering, men det er dog lidt anderledes end den ellers også anvende linkbuilding som på mange måder er en endnu mere fornem og kompliceret form for søgeoptimering. Linkbuilding handler om links, links og atter links og det handler om at have mange af dem, som krydser fra andre hjemmesider til din hjemmeside på kryds og tværs og så skal du nok få fat i kliks, som igen kan gøre, at du kommer til at få flere kunder og flere penge

About Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *