torsdag, 14 november 2019
Home / Sundhed / Mange fordele ved cannabis olie

Mange fordele ved cannabis olie

De seneste år har man hørt meget om cannabisolie, blandt andet i medierne. Cannabis er et ulovligt euforiserende stof, men efter at man har udviklet teknikker, der gør det muligt at udvinde ren cannabis olie uden det euforiserende stof THC, er det blevet omtalt som et smertelindrende middel. Mange mennesker med smerter og psykiske lidelser har prøvet olien, og de fleste har udelukkende positive tilbagemeldinger. De fornemmer en klar bedring i deres tilstand, og det er jo helt fantastisk. Derfor er det klart anbefalelsesværdigt at overveje cannabisolie, hvis man eksempelvis lider af smerter i hverdagen.

Den omtalte olie viser sig også at have gode effekter på folk med psykiske lidelser. Mange med angst eller depression har oplevet en klar forbedring af deres tilstand, når de har anvendt cannabis olie. Det er primært CBD, som aktivt går ind og påvirker folks mentale tilstand i en positiv retning. Der findes to forskellige produkter med cannabis olie til folk med angst eller depression. Den ene består primært af CBD, men den kan indeholde spor af det euforiserende stof THC, dog i så lille en grad, at det ikke er ulovligt at købe i Danmark. Det andet produkt indeholder både CBD og THC, men dette produkt er ulovligt at købe uden recept.

Styrker kroppen og giver velvære

Produkter med cannabis olie fungerer utrolig godt for mennesker med kroniske smerter, men de kan også godt fungere rigtig godt for folk, der lider af nogle smerter i en tidsbegrænset periode. Det kan eksempelvis være sportsfolk, der har pådraget sig en eller anden form for skade. Her kan olien gå ind og styrke kroppen og give en følelse af velvære. Dermed kan man hurtigere komme tilbage til den sport, som man dyrker, vel at mærke uden nogen form for smerter.

About Torben

Check Also

Tandproteser

Alt om tandproteser

Det første vi ligger mærke til, når vi møder nye mennesker, er deres smil og ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *