onsdag, 27 maj 2020
Home / Kærlighed / Romantiske ideer: planlæg en aften kun for jer to

Romantiske ideer: planlæg en aften kun for jer to

Hvis du gerne vil gøre noget romantisk for din kæreste, behøver det ikke at være noget stort. Ofte vil små ting blive værdsat lige så meget som store. Det vigtige er, at de er der. Hvis de ikke, kan et forhold hurtigt blive til ren hverdag. Og vi ved vist alle, hvordan det ender, når det sker. Enten er der to mennesker, der sidder og keder sig bravt sammen. Ellers går den ene eller dem begge ud og finder sig noget mere spændende. Det er derfor vigtigt at holde romantikken i live.

En romantisk middag derhjemme

Den store fordel ved at holde romantisk middag derhjemme er, at I bare er jer. Der er ikke nogen til at forstyrre jer. Der er ingen, der kan holde øje med, hvad I laver. I er helt alene og kan bare nyde hinandens selskab. Hvad I synes er hyggeligt og romantisk, er jo helt op til jer. Mange foretrækker noget god mad og vin. Der må gerne være blomster og levende lys. Måske også noget god musik.

Men det kan også blive for meget at skulle stable et kæmpe arrangement på benene for at have en romantisk middag. Det kan derfor også være romantisk, at du overrasker din kæreste med take away fra hans eller hendes yndlingsrestaurant. Så kan I spise det i sofaen foran fjernsynet, mens I ser jeres fælles yndlingsserie. Det at sætte nogle afslappede rammer op og vise, at du kender den anden godt, kan også være romantisk.

Du kan overveje, om du vil give en gave til en romantisk aften. Spontane gaver kan ofte være meget romantiske. Særligt hvis det er noget af en lidt mere romantisk karakter som chokolade, blomster, parfume eller lignende.

Romantisk aften i byen

Hvis I er et par, hvor der er ved at gå for meget hverdag i den, kan det være rart at gå i byen fremfor at have en romantisk aften derhjemme. Det kan gøre, at I kommer ud og oplever noget andet. Når det skal være en romantisk aften, er det dog vigtigt, at det bare er jer to. Hvis I inviterer venner med, handler det ikke mere om jer som par. Det er også vigtigt at ses med sine venner, men ikke på en romantisk aften.

Der kan være mange måder at have en romantisk aften på. Det handler om at finde noget, som I begge kan lide. Hvis I begge kan lide at danse, kan I for eksempel gøre det. Det er ofte noget, man ikke har tid til i hverdagen, men som kan gøre, at man kommer tættere på hinanden som par.

Det kan også være, at I bare gerne vil ud og spise en god middag. Det kan være lækkert for jer begge, at der er nogle andre, der laver maden og tager opvasken bagefter. Det kan spare jer for den diskussion den aften i hvert fald.

I kan også planlægge at gøre noget sammen, som ingen af jer har gjort før. Det kan være at tage ud at klatre eller at lave chokoladetrøfler. Få mange flere idéer her.

About Torben

Check Also

kondomer

Brug de rigtige kondomer og forbedr dit sexliv

Der kan være rigtig mange årsager til, at et sexliv går i stykker eller går ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *