onsdag, 27 maj 2020
Home / Ikke kategoriseret / Skift mobilabonnement

Skift mobilabonnement

Står du i en situation hvor du overvejer at skifte mobilabonnement? Så kan MobilAbo.dk hjælpe dig igennem hele processen. Mange skifter mobilselskab, fordi deres behov har ændret sig. Måske plejede du at have et abonnement med 2 GB data, men fordi du er begyndt at pendle til og fra arbejde, får du brug for 10 GB.

Du ønsker at holde sig opdateret på nyheder og sport i toget. En anden årsag kan være at dit behov for tale og sms er blevet mindre, fordi du er flyttet tættere på venner og familie. Måske er du begyndt at tænke mere over din økonomiske situation, og derfor har du behov for et billigere abonnement. Ligegyldigt hvad årsagen måtte være, er det vigtigt at slå fast, at det at skifte mobilabonnement ikke er en vanskelig proces. Tværtimod.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte det teleselskab som udbyder det abonnement som du er interesseret i. Det kan du gøre over telefon, via e-mail eller over deres hjemmesider. Du vil derefter modtage dit nye simkort i posten, klar til brug!  

MobilAbo.dk

MobilAbo.dk er en side som hjælper dig med at sammenligne mobilabonnementer, så du finder præcis det som passer til dine behov. Du kan søge på hjemmesiden og i dine søgekriterier vælge om du vil have et abonnement med fri SMS og MMS, fri roaming, gratis oprettelse eller inkluderet musiktjeneste.

Derefter kan du sortere i søgeresultaterne, så du kan få vist for eksempel det billigste abonnement øverst eller sortere abonnementer efter en specifik udbyder. Det billigste abonnement starter fra 0 kr. Her betaler du pr. minut, pr. GB og pr. SMS/MMS. MobilAbo.dk kan hjælpe dig i junglen af mobilabonnementer. Du sparer tid, fordi du ikke behøver at kontakte hvert selskab, for at høre hvad de kan tilbyde.

MobilAbo.dk har allerede gjort arbejdet for dig, så du kun skal bekymre dig om at vælge det helt rigtige abonnement til den billigste pris! Det bedste af det hele er, at du kan sidde derhjemme i sofaen i ro og mag og kigge de forskellige tilbud igennem.

Abonnementer med fordele

Når du vælger et nyt mobilabonnement, er det naturligvis vigtigt at du får det til en god pris. Men der er også andre ting du skal være opmærksom på. Der er stor forskel på, hvad de forskellige selskaber udbyder af fordele. Vidste du for eksempel, at mange selskaber udbyder op til 60 GB data?

Det betyder, at du kan streame tv-serier og film fra din telefon, hvor end du befinder dig. Mange selskaber udbyder desuden EU-roaming og roaming i udlandet. Så undgår du en stor regning, fordi du har brugt data i udlandet, uden et abonnement der tillader det. Mange selskaber tilbyder også deres kunder mobilabonnementer der inkluderer musiktjenester som for eksempel Spotify, Yousee Music og TIDAL.

Nogle udbydere tilbyder deres kunder underholdningstjenester som for eksempel HBO, Netflix og Viaplay. Et mobilabonnement er med andre ord ikke ”bare” et mobilabonnement. Der er utrolig mange fordele for dig, hvis du ved hvad du skal kigge efter!

 

About Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *