torsdag, 20 juni 2019
Home / Undervisning / Train the Trainer via et webinar

Train the Trainer via et webinar

Du har med garanti tidligere hørt om et kursus, der hedder noget med Train the Trainer. Det er et forløb, der handler om, at sikre at både nye og erfarne undervisere får endnu mere selvtillid, får mere power og samtidig også får en større gennemslagskraft, når de skal præsentere til møder eller de skal undervise foran enten en mindre eller større gruppe af deltagere. Med andre ord, så er der tale om et kursus i præsentationsteknik, så hvis du ønsker at lære mere om præsentation og du ønsker at lære mere om, hvordan du bliver bedre til at fremlægge og præsentere foran en større mængde, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil være godt tjent ved at vælge et Train the Trainer kursus.

Skal jeg deltage i et fysisk kursus?

Der er rigtig mange, der er af den opfattelse, at du skal afsted på et fysisk kursus, hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du kan blive bedre til at præsentere eller belære andre mennesker, hvad end du gerne vil blive bedre til at gøre det foran en større eller en mindre mængde deltagere. Vi skal bestemt heller ikke mange år tilbage i tiden, inden der ikke var andre muligheder end at deltage i ét af de relativt få Train the Trainer kurser, der var at finde rundt omkring i landet. I dag er sagen dog noget helt andet, hvilket med garanti skyldes, at det er blevet langt mere populært og det er ligeledes også blevet langt mere almindeligt, at det er krævet af dig, at du er god til at præsentere til f.eks. møder o.lign.

Hvordan kan jeg så komme på et Train the Trainer-forløb?

Hvis ikke du ønsker at bruge din tid på at komme på et fysisk kursus, hvor du kommer igennem et Train the Trainer-forløb, så er der heldigvis også mange andre muligheder for at blive klogere på dette område. Du kan f.eks. følge nogle af de mange blogs, der er at finde på nettet eller du kan vælge at investere i én eller flere bøger om emnet. Der er dog rigtig mange, der formår at overse den bedste mulighed af dem alle; du kan deltage på et såkaldt webinar. Det betyder, at du blot kan sidde foran din PC og blive belært om Train the Trainer som var du tilstede på et fysisk kursus – og det er lige netop derfor, at det fungerer så godt med et webinar i stedet for de andre muligheder.

Er sådan et webinar så min tid værd?

Du skal ikke være bare ét sekund i tvivl om, at det er din tid værd, at deltage i et webinar, hvor der er fokus på et Train the Trainer-forløb. Du vil ende med at blive rigtig glad for, at du har valgt at bruge din tid på et sådant webinar, hvorfor du selvfølgelig heller ikke kommer til at fortryde – du kommer derimod til at bruge det rigtig meget i dit arbejdsliv fremadrettet.

About Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *