torsdag, 14 november 2019
Home / Økonomi / Vælg splitleasing til erhverv

Vælg splitleasing til erhverv

Hvis man arbejder ved et firma, hvor man bliver tilbudt at benytte sig af en firmabil, som man også kan bruge til privatbrug, så er der selvfølgelig en helt masse ting ved det, der egentlig kan være i vejen. Det er først og fremmest det, at man kan blive beskattet af sin firmabil, da man også bruger den til eget privat brug. Det kan være meget frustrerende, hvis man måske ikke engang bruger bilen så meget, så det overhovedet ville kunne betale sig med den beskatning. Det ændrer dog ikke særlig meget ved sagen, når man ikke kan gøre særlig meget ved det i det lange løb.

Det er i hvert fald det, som man tror. Hvis man ikke har lyst til at skulle betale denne skat, så har man nemlig også muligheden for at undgå det. Man kan nemlig gøre noget så nemt som at vælge at benytte sig at splitleasing i stedet for. Så kommer der nemlig ikke nogen former for beskatning af ens firmabil. Det er selvfølgelig en kæmpe fordel, hvis skatten er meget høj i forhold til, hvor meget man rent faktisk bruger den. Når man vælger splitleasing, så betaler man i stedet for en procentdel af omkostninger på bilen. Det er på mange måder en løsning, der fungerer bedre.

En anden opdeling af bilen

Når man vælger splitleasing, så behøver alting heller ikke at være så kompliceret at finde ud af. Det er nemlig sådan, at normalt kan det være lidt svært at skulle finde ud af det hele, når det kommer til opdelingen af selveste bilen. Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige ting, som man skal forholde sig til og regler for, hvor meget man må bruge bilen til det ene og det andet. Hvis man bare vælger at bruge splitleasing, så er der en klar fordeling over, hvor meget man må bruge bilen til at hver ting. Det er på ingen måder kompliceret, men det er til gengæld meget lige til.

Så bliver selveste bilen nemlig del op i procenter, som man kan bruge til privatbrug og procenter, som man kan bruge til erhverv. På den måde kan man hele tiden passe det ind til, hvor meget man rent faktisk bruger bilen til de bestemte ting. Ikke alene bliver bilen den del billigere, når man så har tal på, hvor meget man rent faktisk skal betale. Så undgår man selvfølgelig en meget stor beskatning. Det er der helt klart en masse fordele ved.

Udgifterne ved splitleasing

Der er ingen tvivl om, at udgifterne bliver delt op på en mere rimelig måde. Da selveste forbruget af bilen bliver delt op, så bliver afgifterne selvfølgelig også delt op. Så hvis man går ud fra, at firmaet før skulle betaler 100 procent af bilen, så kan de lige pludselig spare en del penge, hvis de så kun ender med at skulle betale 70 procent. Til gengæld får man selv muligheden for at bruge bilen til privatbrug, hvilket så er de resterende 30 procent. På den måde kan man både have en firmabil og en privatbil på samme tid, hvor man kun betaler for den del, som man rent faktisk bruger af den.

Klik her for at læse mere

About Torben

Check Also

låne penge uden sikkerhed

Hvad er dine muligheder for at låne penge uden sikkerhed?

Står man i en situation, hvor man ønsker at låne penge, det kan være et ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *